0184-683250 of 06-24692324
Grenzeloos
Panorama
Wees verzekerd van een prachtige avond met presentaties, op cultureel, natuur en avontuurlijk gebied. Laat u verrassen. Vele verenigingen gingen u voor. Wij hebben reeds gepresenteerd voor: Zestien keer in het Museon te Den Haag de middagvoorstelling op dinsdag Twee keer in Heerde, rayon Transijssel van de Fotobond Gala-avond Fotogroep Haaksbergen ter gelegenheid 40-jarig jubileum Fotoclub de Ontspanner te Oosterhout (N.B.) Nederlandse vereniging Beeld en Geluid afdeling Giesbeek VVN in Vianen VVN in Woubrugge VVN in Nieuwerkerk a.d. IJssel VVN in Ridderkerk VVN in Bleiswijk VVN in Schaijk VVN in Numansdorp VVN in Elst VVN in Echteld VVN in Bommelerwaard VVN in Oostvoorne VVN in Hoevelaken VVN in Voorburg VVN in Heerjansdam VVN in Zoetermeer VVN in Bolnes VVN in Waddinxveen VVN in Krimpen aan de Lek VVN in Dirksland VVN in Drunen / Elshout VVN in Aleidahof Bennekom VVN in Dordrecht VVN in Flakkee / Dirksland VVN in Bergambacht VVN in Bennekom Ouderen vereniging in Zevenhuizen VVN in Hardinxveld-Giesendan VVN in Hoeksche Waard West VVN in Moerkapelle VVN in Vlaardingen Scabeo in Bergen
Foto: Ko Hoogesteger
Foto: Chris Stenger
in
Bij enkele verenigingen zijn we al meerdere keren uitgenodigd Met veel plezier en naar volle tevredenheid
Foto: Wout Kroon
Foto: Ko Hoogesteger
Foto Chris Stenger
Wij verzorgen elk seizoen een nieuw programma !
Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken door te mailen, maar bellen mag ook. In principe zijn de maanden November tot en met April onze presentatie maanden. Om te zorgen dat we steeds nieuwe presentaties kunnen maken, zijn dus de overige maanden bestemd voor onze foto reizen.
Wij verzorgen een passende oplossing voor uw wensen op locatie. Wij nemen alle benodigde apparatuur zelf mee. U hoeft niets te doen ! Onze presentaties vertonen wij op bioscoop formaat.